Breadcrumb

Bliva

Bliva erbjuder tjänster kring Oracle teknologi. Ett av våra fokus är Oracle Application Express som bygger på mer än tio års erfarenhet av portalutveckling.

Bliva tillhandahåller expertis när det gäller APEX och applikationsutveckling. Blivas APEX-teamet fokuserar på att utveckla skalbara och säkra applikationer baserade på APEX. Kombinationen av vår erfarenhet inom portalutveckling och APEX-utveckling ger oss möjlighet att snabbt utveckla lösningar som stöder företagets affärsprocesser och ger optimal avkastningen på investeringen inom en begränsad budget.

  • Oracles produktutveckling av webbapplikationer har mognat och vi ser det används mer och mer i produktionsmiljöer, från stora företag till små företag.
  • Oracle, det största företaget mjukvaruföretag till i världen, har byggt in central applikationer Metalink och Oracle Store (www.oracle.com/store) med APEX.

We Use Cookies

Bliva Eventfolder ansökan samlar in information om dig som Eventfolder måste kunna leverera funktionaliteten i vår tjänst. Kolla in vår integritetspolicy för hela historien om hur vi skyddar och hanterar samlad information!