Breadcrumb

Bliva

Erfarna utvecklare i kombination med konsulter som har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med informationshantering för svenska företag och med över 5 års erfarenhet av outsourcing till Asien har bliva samlat en unik upplevelse av kombinationen av affärsutveckling och applikationsutveckling. Ett av våra fokusområden mest synliga är att tillhandahålla tjänster runt Oracle Technology.

vi levererar

Bliva är en av de mest stimulerande och utmanande IT-företag att arbeta för.

kommersiell förståelse

Vi har samarbetat med ledningsgruppen, som har gett oss en omfattande förståelse av den komplexa vardagen i några av de största företagen. Vi vet vad som är viktigt för våra kunder och ta fingertopp utveckla produkter som stödjer dina affärsmål.

Vi är Oracle specialister

Genom att engagera riktiga Oracle-experter vinna i kvalitet och spara tid och pengar i din utvecklingsprojekt. Våra konsulter har gedigen merit register för att hantera och genomföra Oracle Projekt och kan ge professionell rådgivning som Oracle-plattformar som passar ditt företag.

Teknisk kompetens och grafiska färdigheter

Bliva erbjuder en unik kombination av att kunna skapa avancerade tekniska lösningar med en attraktiv, tillgänglig design.

Några av våra fantastiska kunder.

We Use Cookies

Bliva Eventfolder ansökan samlar in information om dig som Eventfolder måste kunna leverera funktionaliteten i vår tjänst. Kolla in vår integritetspolicy för hela historien om hur vi skyddar och hanterar samlad information!